NIEUW! Voedingsapotheker.be

Goed nieuws voor iedereen met gluten- of lactose-intolerantie. Of voor iedereen die specifieke dieetvoeding kreeg voorgeschreven. Vandaag lanceert Kenkoo namelijk Voedingsapotheker.be, samen met onze 250 partner-apothekers.

 © shutterstock

EEN RUIM EN GEVARIEERD AANBOD

Op Voedingsapotheker.be vind je een heel wat ruimer assortiment dan bij een normale lokale apotheek. Bovendien is er veel variatie in onze producten, aangezien we zowel met traditionele als jongere merken samenwerken.

Om je een idee te geven: in ons aanbod zitten nu al méér dan 400 verschillende glutenvrije producten en méér dan 280 lactosevrije producten. Dit telkens onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je er makkelijk je weg in vindt.

Bij de dieetvoeding vind je onder andere verschillende soorten proteïnediëten en een ruim aanbod voor diabetespatiënten. Of gewoon voor iedereen die suikervrij wil eten. Daarnaast is er nog heel wat keuze aan zoutarme en eiwitarme voeding. Dit wordt de komende weken nog verder aangevuld, dus hou ons zeker in het oog.

Onze voedingsproducten kan je trouwens niet alleen online bestellen, maar je kan ze evengoed bestellen bij één van onze partner-apotheken. Zoek hier de partnerapotheek uit jouw gemeente.

NU TIJDELIJK MET EEN MOOIE KORTING

En da’s nog niet alles: Schrijf je nu in op onze Kenkoo-nieuwsbrief en krijg je liefst 10% korting op je eerste aankoop bij Voedingsapotheker.be.