Puressentiel Gewrichten Bad 14 Ess Olie

100 ml

Essentiële oliën - maakt gewrichten soepeler - ontspant stijve spieren

€ 17,86
Uit de handel

Beschrijving

De 14 essentiële oliën van dit bad hebben ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en eigenschappen tegen stijfheid en tegen zwelling. Ze zijn kalmerend en ontspannend. Ze helpen gewrichts- en spierspanningen vrij te maken, het pijnlijk en stijf gevoel te verlichten en ze zorgen ervoor dat u op volledig natuurlijke wijze opnieuw soepele bewegingen kunt maken!

Puressentiel Gewrichten werkt doeltreffend en snel door huidpenetratie. Het stelt zijn werkzame bestanddelen vrij op de gevoelige zones die moeten worden behandeld: pijn in de rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, enkels, voeten.Resultaat: u voelt zich soepeler, meer ontspannen, uw bewegingen gebeuren gemakkelijker, de pijn wordt verlicht, uw lichaam ontspant zich, u bent minder stijf of “verroest”.

Ingrediënten

Combinatie van 114 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Kajapoet, Roomse kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn.

Gebruik

Het bad laten vollopen met water (tussen 35° en 37°, geen te warm bad nemen) en een dopje Puressentiel Gewrichten toevoegen. Het badwater mengen om het product goed te verdelen. Niet in een leeg bad gieten omwille van het hoge gehalte aan essentiële oliën. U niet afspoelen na het bad.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.