Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
geneesmiddel

Niquitin Clear Patches 21mg

14 stuks

Nicotine in de vorm van een pleister tegen een rookverslaving

€ 40,33
morgen geleverd

Beschrijving

Niquitin Clear Patches bevat nicotine en wordt gebruikt om de ontwenningsverschijnselen tegen te gaan, die de meeste rokers ondervinden wanneer ze het roken willen verminderen of willen stoppen met roken. Door Niquitin Clear Patches te gebruiken, kunt u deze onaangename gevoelens en hunkering naar roken voorkomen of verminderen, omdat u tijdens een korte periode uw lichaam blijft voorzien van een kleine hoeveelheid nicotine. Niquitin Clear Patches bevat niet de teer, koolstofmonoxide of andere toxines van sigarettenrook.

Gebruik

Volwassenen

  • Aanbevolen schema van 8 tot 12 weken
  • Het wordt afgeraden om de pleisters langer dan 3 maanden te gebruiken
  • Dosisaanpassingen zijn aangewezen bij coronaire aandoeningen

Toedieningswijze

De pleister moet worden aangebracht op een schone, droge, onbehaarde huid op het bovenste deel van het lichaam of de buitenzijde van de arm. Vóór het aanbrengen moet de beschermlaag van de pleister worden verwijderd. De pleister voor transdermaal gebruik moet elke 24 uur worden vervangen en de nieuwe pleister moet op een andere plaats worden aangebracht Tijdens de behandeling mag de patiënt op geen enkele andere manier nicotine tot zich nemen

Indicatie

Tabaksverslaving