Interprox Plus Mini Conisch Rood Interdentaal

6 stuks

Met een hoek van 90°

€ 5,42
morgen geleverd

Beschrijving

Bij een goede mondverzorging is de reiniging van de ruimten tussen de tanden en kiezen erg belangrijk. Die zijn echter moeilijk te bereiken met een gewone tandenborstel.

Daarom zijn er verschillende hulpmiddelen om deze interdentale ruimten te reinigen zoals borsteltjes, floss, stokers en rubbersticks. 
De borsteltjes komen het meest naar voren bij de verwijdering van tandplaque, vermindering van bloedend en geïrriteerd tandvlees en voorkomt tandvleesproblemen.

De Interprox interdentaal borsteltjes zijn beschikbaar in veel verschillende maten om zowel hele kleine als grotere ruimten tussen tanden en kiezen schoon te maken.
De Interprox Plus borsteltjes met gehoekt handvat kunnen zowel vóór in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant gebruikt worden. De Interprox Regular met een recht handvat is geschikt voor ruimten vóór in de mond.

 

Eigenschappen

  • Gebruiksvriendelijk door praktisch handvat
  • IJzerdraadje met plastic coating voor bescherming van tanden, kiezen, vullingen en implantaten
  • Beschermkapje om het borsteltje hygiënisch op te bergen en mee te nemen
  • Borstelhaartjes in 2 kleuren om zowel tandplaque als bloeding goed te kunnen zien
  • Borsteltje gaat lang mee door gepatenteerd design

Gebruik

Kies zorgvuldig de juiste maat interdentale borstel. Het borsteltje moet gemakkelijk, maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen.

Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plaque en bacteriën verwijderd. Spoel het borsteltje na gebruik af met water en plaats het beschermkapje op het borstelkopje.

Vervang het borsteltje wanneer het ijzerdraadje niet meer recht is of haartjes verliest

Indicatie

Voor een doeltreffende reiniging van tanden en kiezen.