Filorga Time-filler Mask

23 g

Super gladstrijkend masker

€ 9,90
overmorgen geleverd

Beschrijving

Laboratoires Filorga, Expert in esthetische geneeskunde.

Als fabrikant van injecteerbare middelen op basis van hyaluronzuur en NCTF die door de grootste specialisten van de geneeskunde en de esthetische chirurgie worden gebruikt, hebben de Laboratoires Filorga op hun ervarring voortgebouwd om een gamma van anti-verouderingscosmetica te ontwikkelen. Alle verzorgingscrèmes uit dit gamma bevatten hyaluronzuur en NCTF.

Ingrediënten

Black fiber technology: een innovatieve technologie die zich perfect hecht aan de vorm van het gezicht voor ene betere opname van de werkstoffen.

Gebruik

Na opening van de verpakking het masker uitvouwen en op een van tevoren gereinigd gezicht aanbrengen. 15 minuten laten inwerken. Het overtollig serum met de vingertoppen laten doordringen in de huid. Niet afspoelen. Toepassing 1 tot 2 keer per week herhalen.

Indicatie

Super gladstrijkend masker.
Regenererende formule met collageen.

De kracht van een geconcentreerd serum in een masker met een tweede huid effect voor een gladde en zichtbaar jongere huid in 15 minuten.

  • Dubbel gladstrijkend effect (huidspannend + opvullend): een formule die zorgt voor de doordringing van de huidspannende, liftende werkstoffen in synergie met natuurlijk collageen strijkt de rimpels zichtbaar glad.
  • Intens regenererende werking: een celbooster stimuleert de regeneratie van de huid voor een versterkte anti-aging werking.