Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
geneesmiddel

Vogel Pollinosan Neusspray

20 ml

Bij pollen in de lucht

€ 7,59
dinsdag geleverd

Beschrijving

Door gevoeligheid voor stuifmeel kan er in het lichaam een stof vrijkomen. Deze stof veroorzaakt bijvoorbeeld een prikkelende neus en tranende ogen. Op deze manier probeert het lichaam zelf om de prikkelende stof, het stuifmeel, af te voeren.

A.Vogel Pollinosan neusspray spoelt de neus bij pollen in de lucht en geeft pollen hierdoor minder kans. Het ondersteunt de luchtwegen als de concentratie pollen in de lucht hoog is, meestal tussen februari en oktober.

 

Ingrediënten

Plantenextracten: fijn akkerscherm (Ammi visnaga), creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca, sponskomkommer (Luffa operculata); fosfaatbuffer-oplossing (zuiver water, dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natriumdiwaterstoffosfaat-2H2O)

Eigenschappen

  • Verlichting van de luchtwegen
  • 100% natuurlijk
  • Mag langere tijd gebruikt worden

Gebruik

Tenzij anders is geadviseerd 3-5x daags 1 à 2x sprayen per neusgat.

Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat.
Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat.

Voor gebruik het beschermkapje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon rechtop houden.

  • De neus eerst snuiten of schoonmaken.
  • Verwijder het beschermkapje van de doseerspray. Hou de flacon onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik.
  • Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat.
  • Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het beschermkapje terug.

Indicatie

Pollinosan neusspray is een gezondheidsproduct dat wordt gebruikt als er pollen in de lucht zijn. Deze neusspray ondersteunt de luchtwegen bij pollen in de lucht, zoals stuifmeelpollen, graspollen, maar ook boompollen. 

Contra-indicatie

Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden.